HOBBYMANIE(5)

NOVÁ SOUTĚŽ Dortománie o 5000 Kč! Tentokrát na téma Prázdniny na lodi

Představa je to opravdu lákavá a samozřejmě už oslovila nejednoho tvůrce sladkých zázraků. A je to rovněž téma nového kola velké soutěže na pokračování o ceny, kterou vyhlašuje unikátní časopis Dortonmánie.

Podařil se vám na toto téma opravdu zajímavý dort? Potom vyberte ze svého fotoalba či digitálního archivu snímky 3 nejzdařilejších plavidel různého druhu a pošlete je k nám do redakce, ve výhrách opět rozdáme 5000 Kč! Zásadně je třeba vybrat fotografie dortů z vlastní tvorby, nejlépe v digitální podobě v rozlišení min. 300 kB bez přidaných efektů, případně. Příspěvek pak pošlete na adresu Digitální snímky můžete samozřejmě posílat e-mailem (adresy redakce@hobbymanie.tv nebo soutez07@e-knihovnicka.cz), nejpozději však do 21. srpna 2015. Připsat nezapomeňte jméno a adresu včetně PSČ, příp. telefon.

Nemáte-li možnost zaslat fotografie v digitální podobě, můžete poslat i kvalitní snímky na papíru, a to na adresu naší redakce (Genius Press s.r.o., Kateřinská 20, 128 00 Praha 2 a na obálku napište heslo DORTOMÁNIE-SOUTĚŽ).

Napsat komentář