HOBBYMANIE(5)

Vychytávka pro kutily, se kterou se již nezašpiníte

Smart Griff je malý velký objev z oblasti kutilských zlepšováků. Je určen pro ty z Vás, které v nejbližší době čeká nějaké natírání nebo malování. Jde o pokus revolučně vylepšit zaběhlý pracovní postup, na který jsme byli všichni zvyklí.

SmartGriff a barva odkapává zpět do plechovky

Většina z nás totiž při natírání drží plechovku v jedné ruce, štětec v druhé. Co se stane, potřebujeme-li z nějakého důvodu práci náhle přerušit – například v okamžiku, kdy nám zazvoní telefon?

SmartGriff je držák na plechovku. který můžete zavěsit i na žebřík

Je nutné najít nějaké bezpečné místo, kam můžeme odložit nejen plechovku, ale i štětec. Ze štětin štětce odkapává barva, proto je nemožné položit jej na podlahu nebo třeba na chodník. Ideální řešení není ani položit jej přes vrchní stranu plechovky, protože pak barva opět stéká mimo. A pokud máme v plechovce ještě větší polovinu barvy, sotva nás napadne nechat štětec namočený vevnitř.

Tento problém řeší Smart Griff – chytrý držák plechovky s vidlicí na odkládání štětce. Tato vidlice je jednoduše geniální. Položit na ni štětec je dílo okamžiku a barva z něj pak stéká na nejlepší možné místo: zpět do plechovky. Telefonát uživatel Smart Griffu vyřídí naprosto pohodlně, stejně jako svačinu nebo například malé občerstvení šálkem kávy nebo hltem vychlazeného piva. Také práce ve výškách je s tímto nástrojem snazší.

Větší komfort při natírání se Smart Griffem jde ruku v ruce i s vyšší čistotou práce. Kdo chce, může teď snadno natírat i bez rukavic.

Lehký a zdravotňě nezávadný PP plast, z kterého je výrobek zkonstruován, ručí za vysokou odolnost Smart Griffu. Proto Vám jej nabízíme se zárukou 5 let! Zakoupit chytrý držák můžete zde.

Jste-li na Smart Griff zvědaví, seznamte se s ním blíže v díle pořadu Rady ptáka Loskutáka dne 28. května 2016.

 

Napsat komentář