HOBBYMANIE(5)

Portál Náš recept je na světě! Přidejte svůj a hrajte o ceny

Webů s recepty je spousta, ale Náš recept vám kromě radosti z toho, že se se svým kulinářským uměním podělíte s ostatními, umožní si zasoutěžit.

Každý měsíc totiž odborná porota vyhodnocuje nejlepší z receptů. Přihlíží především k počtu hlasů (srdíček) od ostatních, ale také ke kvalitě fotografie hotového pokrmu nebo sladkosti. Ti nejlepší získají finanční odměnu. Dalších dvacet, jejichž recepty vybere porota k umístění v elektronickém časopise Náš recept, pak získává honorář ve výši 200 korun.

Nejčastější chyby

  • Nenahrajete hlavní fotografii hotového produktu. Bez ní nemůže být recept schválen, viz Pravidla
  • Nevyplní správně pole ingrediencí. Systém je zobrazuje automaticky, pokud pole nevyplníte a napíšete ingredience například do postupu, je to chyba!
  • Nevyplníte postup Krok za krokem. Další chyba, recept nebude úplný a porota k tomu přihlédne. Zvláště oceníme, když postup doplníte fotografiemi (stačí z mobilu), jak je tomu u pilotních receptů.

Jak vložit recept

Povinné položky:

1) Název receptu
2) Krátký popis receptu
3) Vložení hlavní fotografie (stačí z mobilu)
4) Vložení ingrediencí (pokud není v seznamu, vloží uživatel novou ingrediencí pomocí červeného tlačítka „+“
5) Vložení postupu „krok za krokem“ – doporučujeme doplnit i postupovými fotografiemi (stačí z mobilu)
6) Zaškrtnutí kategorie receptu
7) Zaškrtnutí země původu

Nepovinné položky:

1) Počet porcí
2) Doba přípravy
3) Popis postupu včetně vlastních zkušeností a upozornění na chyby

Jak soutěžit

Portál Náš recept je současně soutěžní. Každý měsíc vybere porota 3 nejzajímavější recepty, kdy přihlédne i k počtu hlasů uživatelů portálu („srdíčka“)

Hlasovat může každý uživatel pouze jednou, pokud chcete získat větší počet hlasů, je vhodné požádat přátele a známé, aby vám poslali svůj hlas

  1. cena: 1500 Kč
  2. cena: 1000 Kč
  3. cena: 500 Kč

Pokud vybere porota váš recept jako jeden z 20, které budou  elektronickém časopise Náš recept, náleží vám honorář ve výši 200 korun.

Napsat komentář