HOBBYMANIE(5)

Je tu první interaktivní časopis Náš recept! Co na sebe exkluzivně pro něj prozradili Láďa Hruška a Milan Peroutka?

Náš recept je zcela unikátním počinem vydavatelství Digimedia Press. Je to vůbec první časopis svého druhu, ve kterém si můžete pouštět také videa a libovolně klikat na interaktivní odkazy.

Ekologie především

Co o něm říká jeho šéfredaktor Jaroslav Volný? „Chováme se ekologicky. Nepotřebujeme papír, barvu, tiskárnu. Nemusíme řešit složitou distribuci do každé trafiky v Česku. Nemáme starosti s remitendou, tedy s potištěným papírem, který se neprodá.“

Vám čtenářům navíc nabízíme podstatně vyšší level. Náš časopis už nemusíte jenom číst. Můžete si prohlížet i návodová videa, která jsou nedílnou součástí řady receptů. Stejně tak můžete libovolně klikat na nabízené aktivní odkazy. A díky tomu, že jsme naplno využili všech možností, která nám nabídla platforma Triobo.com (UK), tak můžete činit i na svých mobilech a tabletech. To dosud žádná tuzemská platforma neumí. Náš recept je tak první vlaštovkou na mediálním trhu v České republice.

Co najdete v prvním čísle?

Především si v něm můžete přečíst exkluzivní rozhovor pro Náš recept s oblíbeným kutilem a kuchtíkem Láďou Hruškou, který má svůj velmi sledovaný vlastní pořad v TV Prima. Prozradí například, že velmi nerad cvičí. Proto, aby si udržel postavu, jí velmi střídmě. „Ale někdy se zhřešit musí,“ říká. Zároveň se s vámi podělí o své nejoblíbenější recepty, jejichž přípravu vám ukáže i ve videu.
To zpěvák a kuchtík Milan Peroutka, kterého na vlnu velké popularity vyneslo účinkování v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, se netají tím, že je všežravec. „Zásadně dojídám vše, co dostanu na talíř,“ tvrdí. O postavu se starat nemusí, pohybu si užije na pódiu při účinkování se svou skupinou Perutě. I on vám ve videu ukáže, jak připravuje své nejoblíbenější jídlo.
V časopise Náš recept ale samozřejmě najdete spoustu dalších receptů a rad. Ve většině z nich najdete také návodová videa. Tam kde nejsou, jsme pro vás připravili podrobné fotonávody jak na to krok za krokem. S naším časopisem tak zvládne připravit skvělé dobroty i naprostý začátečník.

Exkluzivní sleva právě pro vás

Právě pro vás jako první čtenáře nového časopisu jsme připravili exkluzivní nabídku: Prvních 1000 z vás je pořídí s 50% slevou!
Pokud si jej chcete koupit či předplatit, budeme velmi rádi. Pomůžete tak zcela novému ekologickému konceptu vydávání časopisů.
Do naší virtuální trafiky a dozvědět se více můžete ZDE:

 

Napsat komentář