HOBBYMANIE(5)

NÁŠ TIP: Nebaví vás umývat okna? Tak je vyluxujte!

Kdo myje okna postaru, ví své.  Nejdřív skla a okenní rámy omýt hadrem a saponátem. Cákance jsou ovšem všude – na parapetu, podlaze i koberci. To vše se bude muset uklidit. A navíc na sklech zůstanou šmouhy. Takže přijde ke slovu okena, noviny a zdlouhavé leštění. Není divu, že tuhle nudnou práci děláme jen tehdy, když už přes okna není málem vidět.

Moderní přístroje pracují čistě a šetří čas

Zní to možná trochu bláznivě:  A co tedy okna docela jednoduše vyluxovat vysavačem? Samozřejmě v tomto případě nejde o přístroj, kterým běžně doma vysáváte koberce a prach.
Máme na mysli okenní vysavač, který vyvinuli odborníci ze společnosti Leifheit. Na rozdíl od těch klasických umí vysávat přebytečnou vodu a současně také leští sklo. Window Cleaner, jak se tento pomocník oficiálně jmenuje, využijete nejen pří čištění klasických, ale také střešních oken, použít ho ale můžete také na zrcadla, ve sprchových koutech nebo na dlaždice a obklady.

Pořiďte si set 2 v 1, ušetříte spoustu peněz!

Než použijete tento unikátní vysavač, musíte samozřejmě okna či dlaždice nejdřív omýt. Jistě, může vám posloužit obyčejný hadr, ale daleko jednodušší je použít mop. Oba pomocníky můžete v těchto dnech pořídit v setu2+1 velmi výhodně na internetovém portálu Leifheit-online.cz. Jde o nabídku, díky které zaplatíte o 1100 korun méně, než kdybyste kupovali každou věc samostatně.
Vyčistit okna, zrcadla, sprchový kout i dlažbu se pro vás stane hračka a sami se budete divit, jak váš byt během pár chvil prokoukne. A protože pánové jsou hraví, nebude od věci, když jim tento set, dámy, pořídíte jako dárek. Ale s objednáním spěchejte, výhodná nabídka je časově limitována!


Autor: Komerční prezentace

Napsat komentář