HOBBYMANIE(5)

Překvapte sousedy vánočním osvětlením! Jaké vybrat pro dům i zahradu?

Řada z nás volí tu nejjednodušší cestu – zajde na tržnici a koupí si za pár korun světelné řetězy a další efekty u stánkaře. Je nám jedno, že tyhle výrobky mnohdy absolutně nevyhovují evropským normám i bezpečnostním předpisům, hlavně, že jsme ušetřili. Jenže mnozí z nás naopak na svou přílišnou šetrnost tvrdě doplatili. Vyhořelý byt, poškozené zdraví nebo dokonce smrt. Každoroční vánoční statistiky policie i požárníků mluví samy za sebe…

Správná volba? LED vánoční osvětlení a dekorace

Tím nejlepším, co najdete na trhu, je LED vánoční osvětlení a vánoční dekorace na baterie. Jejich výhodou je nejen úspora elektrické energie, ale zároveň i bezpečné použití i v domácnostech s malými dětmi a zvířaty. Vánoční LED svítidla a dekorace na baterie se obejdou bez elektrické zásuvky, světla se nepřehřívají a nehrozí riziko požárů. Tipy na bezpečné vánoční osvětlení, LED svítidla a dekorace prověřené kvality jsme našli na webu ledzahrada.cz.

Šlágr roku 2015 – vánoční  stromy Fairybell k venkovnímu použití

Vánoční svítící strom Fairybell je na trhu ve dvou variantách. Větší strom Fairybell, volně stojící světelnou dekoraci, sestavíte během okamžiku. Vánoční strom Fairybell je velmi praktický pro větší holé plochy bez stromů a keřů.
Menší strom Fairybell se zavěšuje na vstupní dveře, vnitřní dveře, okna, francouzská okna, balkonové dveře či výlohy obchodů. Při své výšce 210 cm strom Fairybelll pokrývá celou plochu dveří běžné velikosti, svítící strom obsahuje 120 led žároviček, které po setmění navodí nádhernou vánoční atmosféru.

Profesionální vánoční LED řetězy

Už máte doma světelné LED řetězy na baterie? Světelných řetězů není nikdy dost. Oblíbené jsou pro své všestranné využití. LED řetězy na baterie vás neomezují přívodními kabely k zapojení do elektrické sítě. Můžete popustit uzdu své fantazii a vytvářet dekorace jako profesionální designéři. Zavěšení řetězů na stromeček či venkovní stromy je známá klasika. Světelné řetězy můžete také zavěsit ke stopu, nainstalovat je okolo dveří či připevnit k okennímu rámu. K fixaci vám může posloužit bezbarvá lepící páska.
LED vánoční řetězy se hodí k vytváření různých dekorací. Můžete použít ozdobné vázičky nebo větší sklenice, dekorovat mísy a tácy.
Efektní je také vytvoření dekorací z přírodních materiálů (šišky, ořechy, jablka či jiné plody, větvičky jehličnanů), do nichž propletete dekorativní vánoční řetězy. Pak už stačí jen řetězy rozsvítit a kochat se.

Ozdobit LED světly můžete všechno, na co si vzpomenete

Například jmelí, symbol šťastných vánoc, jež každý advent zavěšujete ve svém domě. Tentokrát ho nejdříve propleťte světelným řetězem na baterie. A jestliže chcete více lesku, místo zeleného jmelí použijte jmelí nastříkané „zlatou barvou“. Světelné řetězy s časovačem stačí pouze nastavit a zapnou se samy, vždy ve stejnou dobu.
LED svíce na baterie : Máte rádi svíčky a vánoce bez svíček si ani neumíte představit? Plamen svíčky je bezesporu fascinující, riziko požárů je však vysoké. LED svíčky z pravého vosku jsou krásné dekorace, které téměř nerozeznáte od těch pravých. Chcete si užít krásnou atmosféru a nemuset se přitom starat, abyste svíčky včas zhasli? Co takhle vyzkoušet set LED svíček z pravého vosku, jehož zdrojem jsou bezpečné baterie. Udělají stejnou parádu jako obyčejné svíčky a vydrží vám svítit mnohonásobně déle.

LED větvička bez listí, krásu i světlo zajistí: Větev, vytvořenou dle designu dánského výrobce, lze používat celoročně. Svítící větvička je vybavena automatickým časovačem. Na větvičce je 36 LED žároviček.

Vánoční dekorace na stůl a k zavěšení: Voskové svíčky, stylové lucerničky, andílci svítící po setmění a andělíčci k zavěšení. Tyto drobné vkusné dekorace, které najdete na webu led zahrada.cz rozzářily naše všední dny a připomněly nám, že se blíží všemi očekávaná adventní doba. Ona i ta nejmenší vánoční dekorace dokáže potěšit a udělat radost vašim blízkým. Dělat radost a těšit se z radosti druhých, není to právě to, co je na vánocích tak krásné a výjimečné?

 

Napsat komentář