HOBBYMANIE(5)

Už je vám teplo, pánové? V zimních botách určitě!

Přípravy na zimu vrcholí. Zvířata čile shromažďují zimní zásoby, obalují se hřejivou tukovou vrstvou a my jsme přezuli naše plechové miláčky na zimní obutí. Jak se říká, kdo je připraven, není překvapen, a tak bychom neměli podcenit také přípravu pro náš pobyt venku. Chladné počasí totiž umí občas potrápit. A občas to odnesou naše nohy, pokud nejsou v dostatečném teple. Takže se pohodlně usaďte a pojďte se inspirovat, které boty na zimu by mohly obohatit vaši výbavu.

 Vybrat vhodné pánské zimní boty, to je to, oč tu běží. Musí naše nohy udržet v teple a také by bylo vhodné, aby byly pohodlné. Mezi nejoblíbenější pánské boty na zimu se na první příčku bezesporu řadí kotníkové boty. Udrží náš kotník stabilnější a jako bonus vypadají na nohách dobře. Vyrábí se z různých materiálů. Seženete jak pánské zimní kožené boty, tak případně také zimní boty ze syntetiky. Je už pak jen na vašich preferencích, jaká obuv u vás vyhraje výběrové řízení.

Ve městě vždy ve stylu

Pokud vás čekají pochůzky po městě, kvalitní pánská zimní obuv by měla být základem. Se správně zvoleným ošacením si můžete i šedivé zimní dny zpříjemnit outfitem, ve kterém se budete cítit i vypadat dobře. A ocení to i vaše okolí. Zkuste obout černé kotníkové boty, béžové kalhoty, černý svetr a na něj černo-červenou bundu s kožíškem. Můžete tak vyrazit do práce i za zábavou ve volném čase. Nebojte se ani černo-bílé kombinace. Slaďte černé pánské zimní boty s bílou podešví a černé kalhoty, černý kabát a přidejte bílé doplňky jako šálu či rukavice. Obdivné pohledy budete sbírat jako filatelisté známky!

 Pokud pokukujete po neobvyklém odstínu zimní obuvi, zkuste pánské kotníkové boty modré barvy. Modrou můžete sladit se zelenými, fialovými, červenými, modrými či žlutými odstíny vašeho šatníku. Outfit oživený touto pánskou zimní obuví v nebeské barvě upoutá pozornost a budete se cítit dobře.

Zimní boty do povinné výbavy každého muže!

Do přírody zase vytáhněte z botníku zimní sportovní boty. Hravě překonají i vyšší vrstvu sněhové pokrývky a některé modely můžete mít vylepšené o speciální podrážky. Hezky vypadá kombinace hnědé zimní boty, bílé kalhoty, hnědý svetr a šedá zimní bunda. Pro ještě vyšší tepelný komfort můžete sehnat zimní boty s kožíškem, abyste si mohli čas strávený v přírodě užít co nejdéle.

Kvalitní povinnou zimní výbavu pro každého z vás můžete ulovit na Rieker-eshop.cz, kde seženete pánské boty na celý rok. A jelikož se nám nezadržitelně blíží Vánoce, můžete udělat radost třeba i své drahé polovičce a vybrat nějaké pěkné a stylové dámské zimní boty. Můžete tak být na svých zimních procházkách sladěni do posledního detailu. Tak vzhůru na doplnění zimních zásob!

Zdroj foto: Rieker-eshop.cz

Napsat komentář