HOBBYMANIE(5)

Co dát blízkým pod stromeček? Velký individuální horoskop!

Proto jsme právě pro vás připravili speciální vánoční nabídku v podobě unikátních horoskopů na míru. Zpracovávají je profesionální astrologové s dlouholetou praxí. Jsou určeny vždy jen jedné konkrétní osobě, tedy naprosto přesné. Zvláště v tištěné podobě s ním pod stromečkem příjemně překvapíte opravdu každého už proto, že je také profesionálně a poutavě graficky zpracovaný. Objednat si ho ale můžete také v elektronické podobě, kdy v horoskopu na míru lze pohodlně listovat v tabletu, smartphonu nebo na PC.

Jaký je rozdíl mezi běžným horoskopem a horoskopem na míru?

Horoskop na míru je zpracován na základě vašeho přesného data, času a místa narození, proto je tak přesný. S pomocí tohoto horoskopu můžete doslova nahlédnout i do těch nejskrytějších zákoutí vaší duše popřípadě zjistíte, co konkrétně vás v daný rok čeká, nebo jaký partner se k vám nejvíce hodí.

Musím při objednání horoskopu uvádět přesný čas a místo narození?

Chcete-li skutečně získat horoskop ušitý vám přímo na míru, je bezpodmínečně nutné při jeho objednávce uvést přesné datum, čas a místo vašeho narození. Jinak není možné horoskop na míru sestavit.

Zpracovává horoskop na míru skutečný astrolog?

Ano, každý jednotlivý horoskop na míru je vypracován profesionálním astrologem. Ten s pomocí přesných astrologických výpočtů sestaví podrobnou předpověď. Takto zpracovaný horoskop je potom kvalitním průvodcem vaším životem.

Je pravda, že můj osud určují hvězdy v okamžiku narození?

Moc hvězd a planet je velká, ale síla lidské vůle a pozitivního myšlení je ještě větší. Nikde ve hvězdách není napsáno nic, co by nešlo změnit a vyhnout se tomu! I slabší stránky naší povahy lze zvládnout, rozvíjet to lepší, co je v nás, a pracovat na vyřešení problémů, které právě díky hvězdám můžeme poznat a odhalit. Povaha člověka je z velké části skutečně určena okamžikem narození, nikoliv však náš osud, ten si tvoříme sami a hvězdy nám přinášejí jenom předpoklady a schopnosti, které můžeme a nemusíme využít, nebo nás varují před riziky, které se mohou, ale nemusí naplnit.

Napsat komentář