HOBBYMANIE(5)

Vánoční dárky? S novinkami od Fiskars uděláte radost celé rodině!

Pokud máte značku Fiskars spojenou pouze se skvělým zahradním nářadím, nenechte se mýlit! To nejsou jen sekyry, zahradní a plotové nůžky nebo lopaty a hrabla. V nabídce této společnosti najdete také spoustu novinek pro domácnost a budete tak moci potěšit užitečnými dárky každého člena rodiny.  Nevěříte? Pojďme se s námi podívat alespoň na některé z tipů na to, co nadělit svým blízkým pod stromeček.

Hračky pro dospělé muže

I dospělí muži si rádi hrají, i když dávno odrostli dětským střevícům. Manuální zručnost a kutilské schopnosti si tříbí i v pozdějším věku prostřednictvím nejrůznějších činností na chatách, chalupách, v dílnách a na zahradě. K tomu, aby mohli odvést dobrou práci, však potřebují kvalitní pracovní nástroje, jež vydrží pracovní zápal a nezhroutí se pod náporem mužské síly. Každý muž, který pracuje se dřevem, ocení kvalitní sekeru, s níž udělá více práce s menší námahou. Fiskars nabízí nejširší sortiment seker pro malé i velké, zkušené i začátečníky. Nejnovějším přírůstkem je univerzální model sekery X21, výborný pro štípání malých i velkých špalků. Požadavek na maximální funkčnost a kvalitu se u seker Fiskars snoubí s ikonickým černo-oranžovým designem, jenž bude ozdobou každé kůlny.

Styloví pomocníci pro servírování snídaní

Ženy vědí, jak navodit domácí atmosféru. Tu nepochybně vytváří i společné stolování všech členů rodiny, zejména o víkendech, kdy ti větší nemusí do práce a ti menší zase do školy. Každá žena v těchto vzácných chvílích rodinné pospolitosti ocení stylové pomocníky do kuchyně, s nimiž bude příprava snídaně radostí. Fiskars přišel s kompletní řadou snídaňových nástrojů GoBreakfast ve světlých barvách, jež harmonizují se snídaňovou tabulí. Doporučujeme sadu na řezání pečiva s vyměnitelnou krájecí deskou, kráječe plátků na tvrdé a měkké sýry s nerezovou čepelí a nelepkavým povrchem či kráječ na vejce pro komfortní servírování plátků se zásobníkem na skořápky. Žádné milovnici kávy doma nesmí chybět ani coffee press, využitelný i na přípravu čaje.

Něco pro malé talenty

Dětem místo „hotových“ hraček darujte něco, s čím si během tvůrčího procesu užijí hromadu zábavy. Tvořivá činnost podporuje rozvoj představivosti, pomáhá s koncentrací, zvyšuje kreativní schopnosti, jež patří v dnešní době k nedocenitelným kvalitám. Vyrábění bude o to větší radost, když budou děti pracovat s hezkými nástroji. Žádné dítě nebude určitě zklamané z kvalitních nůžek Moomin z nerezové oceli ve veselém obrázkovém provedení.

Pro babičku a dědu

Co babičkám spolehlivě udělá radost? Neomylným tipem je krásná sada pracovních nástrojů na zvelebování zahrádky. V roce 2011 uvedl Fiskars na trh řadu pro drobné zahradničení pod názvem Inspiration™. Je vhodná i do města pro ty, co si městský život zvelebují pěstováním zeleně na balkonech a terasách. Jsou vyrobeny z lehkého odolného materiálu FiberComp s čepelemi z karbonové oceli, navíc jsou k dostání v krásných barvách – růžové a modré. Řada obsahuje například zahradní nůžky, lopatku či kultivátor.

Dědečka obdarujte kvalitním vybavením pro zahradničení na větší ploše. Víte, kdo je nejlepší přítel zahrádkáře? No přeci zahradní nůžky! Zastanou prostřihávání nízkých větví stromů, keřů a okrasných rostlin. Na živé dřevo a jemné stříhání se hodí dvoučepelové nůžky, ty jednočepelové si zase nejlépe poradí například s tvrdými nebo suchými stonky a menšími větvičkami. Ergonomicky tvarovaná držadla nůžek Fiskars jsou vyrobena z extra pevného polyamidu vyztuženého skelnými vlákny. Čepele jsou vyrobené z pečlivě zakalené nerez oceli. Řada PowerGear™ dokonce nabízí nůžky s převodovým mechanismem, vloženým mezi otočné držadlo a čepel, které dovolují současné zapojení všech prstů při práci.

Napsat komentář