HOBBYMANIE(5)

Fenka Alexa: Přijela jsem až Dnětropetrovska! Zn: Tři nohy mi fakt úplně stačí…

Jak o levou přední nohu přišla, se neví. Nějakou dobu žila v dněpropetrovském útulku Friends. Odtud se vydala na 2 500 kilometrů dlouhou cestu do Psího hotelu XY z.s. v Praze, kde se starají o handicapované psy a kočky a hledají jim nový domov u lidí, kteří je budou milovat…

Je to liánka, která vám vaši lásku stokrát vrátí

„Absolutní liánka, za každé situace okamžitě a ihned přilepená na člověku, s úsměvem na rtu,“ Popisují  její vlastnosti vlastnosti Šárka s Janou, které se o postižená zvířata starají. Něžná, jemná, křehká i nejsilnější zároveň. Je tu „jen“ proto, aby milovala a rozdávala radost, každý den svého života. Patnáct kilo Nekonečné Lásky hledá svoji rodinu.

Přijdete k nám na zahradu a hned, jak si sednete, zjistíte, že Alexa se opírá o vaše rameno. A pak si vzpomenete, že už když jste k té židli přicházeli, skrze tu obrovskou smečku psů, tak vlastně poskakovala kolem vás a snažila se přilepit. 🙂 Uběhne minuta, dvě a ona se stále opírá, usmívá se a čeká na pohlazení. Vy se jí konečně podíváte do očí a pak zjistíte, že když je pes dokonalý, tak je vlastně jedno, že nemá 5 kg a že místo skvostných puntíků je dark tricolor. Koukáte se na ten její úsměv a přemýšlíte, proč jste vlastně chtěli malého psa a slovo „malý“ a spousty dalších slov získává jiný rozměr. Celý váš náhled na to, jaký má být pes, se mění. A ona se pořád opírá a čeká, až jí pohladíte. Vy to konečně uděláte a na malou chvíli začnete věřit, že čeká na vás.

Charakteristika fenky:

Věk: 1 rok
Pohlaví: fenka
Plemeno: Appanzelský salašnický pes
Celým jménem: Alexandra
Město, ve kterém se zvíře nachází:  Praha
Očkovaná, odčervená, kastrovaná
Adopční poplatek: 3 800 Kč (zahrnuje nezbytné nutné náklady na léčbu, krmivo atd.) Pokud máte o Alexu zájem, volejte na telefon + 420 777 562 464, pište na XYZS@seznam.cz.  Profil pejska najdete také ZDE ►►►
Nemůžete adoptovat pejska? Pomozte dobré věci finančně!
V současné době jsou v psím hotelu schopni financovat záchranu psů ze svých peněz jen do určité míry (kolik rodinné rozpočty dovolí). Chuť, čas, zapálení a zkušenosti tady mají. Pro svou další a intenzivnější činnost již ale potřebují pomoc zvenčí.
Pokud vás tato činnost zaujala a vidíte v ní smysl, budou rádi za jakýkoliv příspěvek, který jim umožní věnovat se záchranně psů ve větší míře než doposud. Přispívat lze nyní prostřednictvím sbírky, vypsané nadačním fondem Psí Naděje na transparentní účet se speciálním variabilním symbolem:
2800485041/2010, VS: 14002

 

Napsat komentář