HOBBYMANIE(5)

NÁŠ TIP: Jak správně vybrat povlečení? Dopřejte si barevné sny!

Řada lidí kupuje povlečení ve spěchu a klidně někde na stánku. Hlavně, že je to laciné! Zkuste to jinak: Za málo peněz můžete pořídit prostěradla, povlečení polštářů i přikrývek nejen vysoce kvalitní, ale současně takové, které zaujme každého hned na první pohled. A nemusíte přitom vytáhnout paty z domu!

Limitované edice, nezvyklé motivy, všechno ladí…

povleceni 1 plus 1Na internetový obchod „Povlečeme vás“ jsme narazili náhodou při hledání rad, jaké barvy zvolit do ložnice či dětského pokoje. Rady jsme našli, ale až sem nahlédnete také, jistě nám dáte za pravdu, že tak obrovský výběr vzorů, materiálů i velkostí se jinde jen tak nevidí. Kromě povlečení si tu navíc můžete vybrat spoustu dalších doplňků, aby vám v interiéru všechno pěkně ladilo.
Nespočet motivů a limitované série, kdy budete mít jistotu, že máte něco vskutku výjimečného, svádějí k myšlence, že je to jen pro ty bohatší. Kdepak, na „Povlečeme vás“ nakoupíte za velmi příznivé ceny, ve většině případů ještě s dalšími akčními slevami, např. 1 + 1 zdarma. A navíc vám vybrané zboží dovezou zadarmo až domů.

Jak zvolit správný rozměr povlečení a prostěradel

Na trhu je velké množství matrací různých rozměrů a také rozdílné tloušťky. Při výběru prostěradla potřebujete znát délku a šířku matrace, která se uvádí u jednotlivých výrobků, ať už jde o prostěradla napínací, nebo klasická, hladká. Velikost povlečení odvodíte z rozměrů přikrývky a polštáře. „K nejprodávanějším rozměrům patří stále povlečení v klasické velikosti (přikrývka 140 × 200 cm a polštář 90 × 70 cm), ale nabízíme i povlečení s prodlouženou délkou 220 cm na delší přikrývky a celou řadu menších povlaků na polštáře,“ upozorňuje Jana Provazníková, zástupkyně firmy, provozující e-shop „Povlečeme vás“.

Naše tipy:

Povlečení-bavlna-Renforce-BBavlna: Celá kolekce povlečení Bella Italia je vyrobena z kvalitní 100% česané bavlny renforcé, což je luxusní a velmi příjemný materiál. Povlečení se vyrábí v nesrážlivé úpravě, což nepochybně v praxi oceníte. Látka i design povlečení pochází z Itálie, ale samotné povlečení je ručně vyráběno v Česku v Petrovicích u Sedlčan. Samozřejmostí je praktické zapínání na zip. Můžete si vybrat z mnoha barevných kombinací. Zářivé barvy nevyblednou ani po častém praní.


Povlečení-Satén---Vínové-koSatén:
Luxusní Saténové bílé povlečení, doplněné šedočervenými kostkami, skvěle padne do každé ložnice. Je ze 100% česané bavlny, v nežehlivé a nesrážlivé úpravě. Upoutá vysokým leskem a zářivě moderními barvami. Jemné a velmi příjemné povlečení. Ani tady nechybí praktické zapínání na zip. Přikrývka má rozměr 140 x 200 cm a polštář 70 x 90 cm.

 

Povlečení-Licenční--dětské-
Dětské povlečení: Toto je vyrobené z jemného a kvalitního materiálu a dětem se v něm bude pohodlně a příjemně spát. protože najdou i své oblíbené kamarády. Povlečení je ze 100% bavlny, tedy velmi příjemné. Rozměry: peřina 140 x 200 cm, polštář 70 x 90 cm. Určitě oceníte zapínaní na zip!

Autor: Redakce

Napsat komentář