HOBBYMANIE(5)

Nejsme silničáři, nás první sníh nezaskočí! Víme, čím ho uklidit snadno a rychle

Fiskars je finská společnost, která nabízí funkční, uživatelsky přátelská a nadčasová řešení pro domov, zahradu a outdoor. Skupina Fiskars vlastní rozsáhlé portfolio mezinárodně známých značek jako například Fiskars, Iittala, Gerber a Buster.  Byla založena v roce 1649 a je tak nejstarší finskou společností. Její kořeny vedou do vesnice Fiskars, idylického centra umění a designu, kde se potkává moderní estetika s tradicí starých řemesel. 
Nová řada vydrží třikrát déle

S výrobky řady Fiskars SnowXpert™ s patentovanou ostrou hranou, která vydrží třikrát více, než tradiční výrobky na úklid sněhu, se vám bude odklízet sníh jedna radost. Je dostupná jak v klasické černo-oranžové kombinaci, tak i stylové bílé, která využívá stejnou technologii hran  i pro ty nejnáročnější zimní podmínky.
Pokovená ocelová zpevněná hrana je rozhodujícím prvkem pro zaboření nástroje do ledu a sněhu a je jistotou proti opotřebení a poničení. FiskarsSnowXpert™ má novou, patentovanou hranu, která je vyztužena tvrdou ocelovou trubkou. Zajišťuje lepší práci a delší odolnost výrobku, a to až trojnásobně oproti současnému nářadí.

Co k čemu slouží

Řada zahrnuje nářadí pro celou zimu. Lopata na sníh Fiskars SnowXpert™ s lehkou hliníkovou násadou je v místě držení potažena oranžovou vrstvou plastu. Ergonomicky navržené držadlo nabízí pohodlný a pevný úchop i pro ruce v těch nejsilnějších rukavicích. Nabírací část z polypropylenu je lehká a zároveň tvrdá pro snadné odhazování jak prašanu, tak těžkého sněhu – a to nejen kolem domu, ale také od aut a z jiných stísněných míst.

Ze stejného designu a konstrukce vychází i shrnovač sněhu Fiskars SnowXpert™, který efektivně odstraňuje sníh přímo od země. Jeho provedení šetří vaše záda a výrazně usnadňuje práci, když odklízíte větší množství sněhu z velkých prostranství.

Další shrnovač sněhu Fiskars SnowXpert™ s dlouhou hliníkovou násadou je ideální pro odklízení menších vrstev sněhu. Funguje na principu rolování sněhu před sebou. Design tohoto výrobku zajišťuje vrstvení shrnutého sněhu do úpravných kupek bez nutnosti je dále tvarovat lopatou a je vhodný zejména pro menší prostory a pro odklízení schodů.

Pro větší a otevřená prostranství zase užijete profesionální shrnovač sněhu Fiskars SnowXpert™, který má injektážně vytvarovanou lopatu,  zajišťující stabilitu a lehkost. Vylepšený úhel rukojeti a pevný, trubkovitý tvar držadla zaručuje lepší komfort při používání.

 

Kompletní nářadí na odstraňování sněhu
Vedle nové edice nářadí Fiskars SnowXpert™ Fiskars nadále nabízí další prověřené nářadí na odklízení sněhu. Ať již sáhnete po lehkých hliníkových lopatách pro odklízení sněhu ze zahrady nebo kolem auta, po škrabce na led nebo profesionální řadě shrnovačů, můžete si být jisti, že vás zima nepřekvapí!

 

Napsat komentář