HOBBYMANIE(5)

Pytel pro lenochy je drahý. Vyrobte si ho sami za pár korun podle fotonávodu

Její dcera Nika si o válecí pytel svého času napsala Ježíškovi. Ten chtěl za něj ale spoustu peněz, a tak se Monika rozhodla, že ho vyrobí vlastnoručně. A protože chce nějakou tu korunu ušetřit i vám, všechno nafotila a připravila vám podrobný fotonávod.

Až se do výroby pustíte i vy, dejte na její první radu: „Nejdůležitější je náplň, tedy maličké polystyrenové kuličky. Já je koupila levně na internetu – horší bylo, že doprava byla téměř stejně drahá jako náplň samotná, protože jsem platila za každý pytel samostatné poštovné… takže se zkuste podívat ve svém okolí, zda je neseženete přímo tam,“ upozorňuje. A dodává, že pokud budete vyrábět tuhle lenošku stejných rozměrů, jako ona, máte koupit hned čtyři pytle. Ale nezdržujme, vše se dozvíte v Moničině fotonávodu…

 

O autorce: Monika Brýdová je původním povoláním ekonomka, ale srdcem a mnoho let i profesionálně kreativní publicistka, autorka mnoha knih o různých technikách. V neposlední řadě pyšná matka  Daniela, který se vydal na dráhu architekta a Dominiky, která jí skvěle šlape na paty a potvrzuje pravidlo, že jablko nepadá daleko od stromu.

 

 

FOTONÁVOD:

Napsat komentář