HOBBYMANIE(5)

Soutěž Hafík roku 2018 právě odstartovala! Přihlaste i svého a hrajte o 20 000 korun!

Soutěž Hafík roku je určena všem majitelům pejsků z ČR a SR, stejně jako těm, kdo se o psy starají v útulcích. Podmínkou je věk nad 18 let. Soutěží se o ceny v celkové výši 20 000 korun. První, „kvalifikační“ kolo začíná 22. ledna 2018 a končí 31. března 2018 Druhé kolo soutěže o ceny začíná 1. dubna 2018 a končí 15. května 018 (viz pravidla).

Jak soutěžit

Nejprve musíte vyplnit registrační formulář a odsouhlasit podmínky soutěže. Pak můžete svému mazlíčkovi vytvořit profil. Zároveň vám přijde potvrzovací email s heslem pro přístup do vašeho profilu. Pokud chcete přihlásit jiného, než vlastního pejska, musíte mít souhlas jeho majitele (neplatí pro útulky).

V popisu pejska naznačte v krátkosti jeho povahu, silné či slabé stránky, popřípadě co pro vás čtyřnohý přítel znamená. Pište tak, abyste hlasující co nejvíce zaujali. Po registraci vám také přijde registrační email pro přístup do vašeho profilu.

Jak fotit

Správně nafocený snímek pejska je to nejdůležitější. Můžete mu udělat portrét, tj. jenom hlavu, zajímavější ale je, když si hlasující může soutěžícího prohlédnout v celé kráse. Dbejte na to, aby fotografie byla ostrá a dobře komponovaná. Vyhýbejte se snímkům, kdy má pejsek „uřezanou“ hlavu, kde je někde v dálce nebo je rozmazaný v pohybu.

Na snímku může být jenom jeden pes, máte-li jich víc, musíte každému vytvořit vlastní profil. Není na závadu, když je vyfocený s dítětem nebo s páníčkem.

Právě podle fotky se budou hlasující rozhodovat, zda mu dají hlas, popis je ovšem také důležitý.

Jak vyhrát

Je důležité se registrovat co nejdříve. Proč? První kolo je takzvaně „kvalifikační“. Přihlašují se do něj další a další pejsci, a pokud jste jedni z prvních, máte šanci na přední pozice v soutěži a lépe si je udržet. Je to podobné, jako v F1 – kdo byl v kvalifikaci lepší, má také lepší místo na startu. Hlasující vašeho pejska totiž uvidí na prvních stránkách soutěže a v „ostrém“ hlasování o ceny dávají preference právě těm vpředu.

Jak se udržet v čele kvalifikačního kola? Je to jednoduché: Požádejte své přátele a známe, aby pro vašeho čtyřnohého přítele hlasovali. Můžete použít telefon, jednodušší je ale využít prakticky všechny sociální sítě a emaily, kde rovnou umístíte link na profil svého mazlíčka s prosbou, aby pro něj všichni hlasovali.

Další cestou je požádat jiné soutěžící, aby výměnou za vaše hlasy dali ten svůj vašemu pejskovi. Je to legální a jen na vás.

Držíme vám palce a přejeme v soutěži hodně štěstí.

Redakce portálu www.mazlickoviny.cz

Napsat komentář