HOBBYMANIE(5)

Také z dortů se mohou stát nudisté! Nevěříte? Pojďte se přesvědčit

Víte, co je to bodyshot? Představte si hostinu, kde uprostřed velikého stolu leží nejlépe úplně obnažená lepá děva (ve speciální dámské společnosti to může být pěkně vyrýsovaný model) a kolem se přítomným nabízí k ochutnání opulentní množství vybraných lahůdek a dobrot.
Kdo viděl film „Obsluhoval jsem anglického krále“, dobře ví, o čem je řeč.  A taková byla i moje představa „nahatého dortu“, když jsem se o existenci tohoto fenoménu doslechl. Až vzápětí jsem ovšem zjistil, že jsou to vlastně dortíky povrchově neupravené, nepotažené, nepotřené krémem, prostě vystavují na odiv svoji často ne příliš pohlednou pečenou a krémovou podstatu.
Ta ovšem může být naopak velice zajímavá, často i krásná v kombinaci s jinými dekorativními prvky. Což se mi zprvu také nechtělo věřit. A tak jsem se v několika volných chvilkách ponořil do bezbřehého oceánu internetu a doslova jsem užasnul. Během jediného mžiku ve mně dozrálo přesvědčení, že je to zajímavé téma pro Dortománii, které je třeba ještě trochu rozvést, což také na stránkách červnového čísla činíme. A protože nové trendy neberou, jak známo, konce, máte se na co tušit i za měsíc. Zatímco „nudisti“ byli hitem loňské sezony, letos móda přeje dortům polonahým. Jak vypadají? Kupte si novou Dortománii a nechte se překvapit!

Ing. Jiří Savinec,
šéfredaktor
časopisu
Dortománie

Napsat komentář