HOBBYMANIE(5)

Úklid bytu nikoho nebaví. Jak z něj udělat zábavu?

Okenní vysavače jsou skvělými pomocníky při mytí oken a veškerých hladkých povrchů v domácnosti. Hravě si také poradí s francouzskými okny, sahajícími až na zem a se stěnami sprchových koutů. Okenní vysavač Kärcher WV6 Plus (doporučená cena 2 490 Kč) je vybaven inovativní sací stěrkou z tekutého silikonu, díky jejíž přizpůsobivosti se snadno dostanete až do spodních částí oken, což jistě ocení zejména majitelé francouzských oken. Při mytí sprchového koutu, zrcadla či jiných hladkých povrchů s WV 6 Plus se rychle zbavíte různých map. Kärcher WV6 Plus lze použít také na dlaždice, skleněné stolky nebo třeba okna u auta. Na jedno nabití může být v provozu až 100 minut a díky digitálnímu displeji okamžitě zjistíte, kolik času vám ještě zbývá. Mimo to je lehký a velmi tichý, což při práci oceníte. Na jedno nabití umyjete až 300 m2 (cca 100 oken). V balení naleznete také rozprašovač s rozmývákem z mikrovlákna.

Vysavač v pohotovosti

Vysávání podlah a koberců patří také mezi pravidelné činnosti. S dětmi a domácími mazlíčky se rázem stane rutinou všedního dne. Se snadno uskladnitelným a lehkým vysavačem se můžete pustit do pravidelného úklidu i rychlého zahlazení stop po rozsypané mouce v kuchyni, kdykoli bude potřeba.
Teleskopický vysavač Kärcher VC 5 (doporučená cena 4 490 Kč) v sobě kombinuje sílu a kompaktnost a je vhodný do každé domácnosti. Díky patentovanému plně teleskopickému systému lze vysavač o polovinu zmenšit. Za svůj výkon vděčí VC 5 přepínatelné hubici Kärcher pro vysávání suchých nečistot s flexibilním kloubem. Speciálně vyvinutá hubice si vystačí s nízkou spotřebou energie. Inovativní součástí je také filtrační systém bez sáčků s integrovaným čištěním filtru. Vysavač VC 5 je silným trpaslíkem i v té nejmenší domácnosti. Skvělé výkony podává na tvrdých podlahách, obzvlášť obratný je na schodech a poradí si s koberci.

Oživí zašlý koberec i sedačku, u které už ani nepoznáte původní barvu

Chcete, aby se to u vás jen blýskalo, ale deset let stará sedačka nebo koberec mají svá nejlepší léta za sebou? Bezchybného a maximálně hygienického čištění až do hloubky vlákna dosáhnete s pomocí tepovače Kärcher SE 4001 (doporučená cena 5 990 Kč). Poradí si s úklidem koberců, čalouněného nábytku, textilními závěsy, autosedačkami nebo při čištění matrací.

V jedné nádržce je voda čistá, do které můžete dle potřeby přidat i čisticí prostředek, v druhé se hromadí voda špinavá. Ve spojení se speciálními čisticími prostředky Kärcher se tepovač SE 4001 postará o důkladnou a hloubkovou čistotu. Zašlé koberce, skvrny od jídla či nečistoty od zvířat už nemusíte předem namáčet speciálními prostředky ani je odstraňovat ručně. Tepovač v jediném kroku znečištěné místo ošetří čisticím prostředkem, mechanicky silným proudem vody špínu uvolní a ihned ji nasaje do odpadové nádobky. Tato metoda čištění koberců či čalounění je v porovnání s jinými způsoby čištění maximálně účinná. Čistému povrchu se okamžitě vrací původní textura a oživují se barvy. Mastnota, nečistoty a pachy jsou důkladně odstraněny a vše zůstane příjemně provoněné. Díky rozsáhlému příslušenství lze tepovač SE 4001 použít jako plnohodnotný vysavač na mokré a suché nečistoty.

Vše k dostání na www.karcher.cz.

Napsat komentář