HOBBYMANIE(5)

Věštírna: Deset tarotových karet pro vyléčení duše

Trápí vás nemoc nebo se cítíte unaveně a bez energie? Esoterická cesta nás učí, že věnovat pozornost pouze vnějším příznakům nestačí! Pilulky a léčební procedury budou účinkovat pouze tehdy, pokud zároveň dopřejete léčení i své duši! Každý z nás má své starosti a trápení, ale když jich je příliš mnoho, naše duše začne trpět, a následně se mohou projevit i tělesné potíže.
Výklad tarotových karet vám může pomoct odhalit, jestli vaše duše potřebuje léčení a jakou cestou ho můžete dosáhnout.
Dobrá zpráva je, že léčení duše se obejde bez lékařů – důležité je dopřát své duši klid a posilňovat energie, které vám pomohou na cestě k vnitřní vyrovnanosti.
Představíme vám deset karet, které přinášejí nejmocnější poselství pro léčení duše. Jestli je spatříte ve svém výkladu karet, je to jasný signál, že je potřeba obrátit se dovnitř a dopřát svému nitru přesně to, co potřebuje. Tarot vám bude ukazovat správnou cestu!

Karta Smrt
Tato tarotová karta má sice děsivý název, ale její poselství není ani zdaleka tak černé, jak by se vám na první pohled mohlo zdát! Prozrazuje totiž, že v procesu léčení je často nevyhnutné připustit, že něco ve vašem životě se musí skončit. Je čas rozloučit se s něčím, co vám přinášelo jenom trápení, i když vám na tom nejspíš záleželo a budete se s tím loučit jen neradi. Vyzkoušejte meditaci, pomůže vám přijmout věci takové, jaké jsou a akceptovat změny, které jsou v životě nevyhnutelné. Teprve když akceptujeme nezbytnost nějakého konce, otevře se před námi prostor pro nové začátky.
Karta Hvězda
Hvězda je jedna z nejkrásnějších karet tarotu, protože nám přináší obrovské a krásné poselství naděje. Poté, co jste se smířili a vyrovnali s nepříjemnostmi v životě a akceptovali nevyhnutnost nějakého rozloučení nebo přeskládání životních priorit, váš život se naplní ohromnou, transformující a vnitřní sílu přinášející energií Hvězdy. Tato nádherná karta vám připomíná, že síly Univerza vždy stojí na vaší straně, v dobrých i špatných časech – jediné, co skutečně potřebujete, je víra v síly dobra, protože právě ona vám přináší tuto hlubokou a nezlomnou naději!

Pět pohárů
Tato karta vám připomíná, že na cestě k vnitřnímu vyléčení je nezbytné odpouštět. Když ji spatříte ve výkladu, je to signál, že potřebujete někomu odpustit – možná nějakému člověku z vašeho okolí, ale možná i sami sobě! Jedna z nejhorších věcí, které ničí naši duši, jsou totiž výčitky svědomí – nekonečně se opakující a nejspíš mnohem černější než to, co se doopravdy stalo. Jakmile odpustíte lidem, kteří vám ublížili, a zároveň odpustíte sami sobě své vlastní chyby, vaše duše bude opět umět milovat a důvěřovat.
Poustevník
Po náročném období nebo nepříjemné události je velmi důležité obrátit svoji pozornost dovnitř sebe, abyste získali hlubší pochopení toho, co se doopravdy stalo. To je poselství, které vám pro duševní uzdravení přináší karta Poustevník. Zkuste být nějakou dobu osamotě, pomůže vám to získat vhled do hlubšího smyslu událostí ve vašem životě a získáte cennou příležitost pro sebereflexi. Poustevník vás vybízí k tomu, abyste se vydali na dobrodružnou vnitřní cestu do vaší vlastí duše, pryč od vnějšího ruchu a neklidu.
Mírnost
Karta Mírnost vám přináší vyrovnanost, klidnou atmosféru a vnitřní mír. Připomíná, že cesta k úplnému vnitřnímu vyléčení je dlouhý a pomalý proces, ale trpělivost stojí za to a přinese své výsledky. Každý další krok vás vyléčí více a více, až nakonec trápení zmizí úplně. Karta Mírnost vám připomíná, že síly Univerza jsou na vaší straně a pomáhají vám opět navázat kontakt s vnitřním hlasem vaší duše.
Šest mečů
Tato karta vám připomíná, že i v těžkých časech je důležité neustrnout na místě a hýbat se ve vašem životě kupředu – i kdyby to mělo být jen pomalým a pozvolným tempem! Pocity smutku by vás neměly odradit od dalších kroků, které ve svém životě potřebujete podniknout. Cesta léčení znamená dopřát si postupné změny k lepšímu, které v budoucnu povedou k výsledku, jenž si přejete!
Eso pohárů
Tato karta vám přináší mocné a velmi pozitivní emoce a věští šťastné vykročení na cestu k vyléčení duše i těla. Nebojte se proto projevit své emoce naplno, ať už jsou jakékoliv. I když se mohou nejprve objevit negativní emoce, jako je třeba hněv, zmatenost, smutek a lítost, nakonec budete velmi příjemně překvapeni, že se postupně transformují do pozitivních a léčivých energií. Je důležité nepotlačovat své pocity a přiznat si je, to je důležitý krok na cestě k vnitřnímu vyléčení.
Čtyři meče
Podobně jako Poustevník, i karta Čtyři meče vám připomíná důležitost zklidnění a samoty na cestě k vnitřnímu vyléčení. Místo hektického programu a snahy pořád něco dělat si raději dopřejte odpočinek a meditujte, abyste se lépe napojili na vaše vlastní nitro a na své nejhlubší myšlenky a přání.
Tři poháry
Tato karta vám připomíná, že právě v těžkých životních chvílích nejvíce pocítíte sílu opravdového přátelství, spolupatřičnosti a vztahů s blízkými lidmi. Tato karta prozrazuje, že vaši přátelé, rodina nebo partner vás budou podporovat a dodávat vám sílu na cestě k vašemu duševnímu i tělesnému vyléčení a budou pro vás neocenitelnou pomocí.
Poslední soud
Karta Poslední soud vám ukazuje, že jste si již prošli svým vlastním procesem sebereflexe a sebehodnocení. Z náročné situace jste si vzali vnitřní ponaučení, a právě to bylo jejím nejhlubším smyslem a důvodem, proč ji Univerzum seslalo do vašeho života. Tato karta vám prozrazuje krásnou zprávu, že váš proces léčení je již téměř u konce – vaše duše se něco nového naučila a díky tomu se mohla ve svém vnitřním vývoji posunout kupředu!
Autor: -ema-

(Poskytovatel služeb: E.M.A. Europe s.r.o., tech. zaj. Materna, 1sms/max. 46 Kč, P. O. Box 14, 110 05 Praha 015, www.ema.bz, www.platmobilem.cz)

Napsat komentář